SUNSET MOJITO

SUNSET MOJITO Viski Kokteyli Tarifi ve Hazırlanışı

Malzemeler

  • 50 ml bourbon viski
  • 6-8 taze nane yaprağı
  • 20 ml taze limon suyu
  • 20 ml şeker şurubu (veya 2 çay kaşığı toz şeker)
  • 60 ml soda
  • 15 ml nar suyu (sunset efekti için)
  • Buz

Hazırlanışı

  1. Bardağa nane yapraklarını, limon suyunu ve şeker şurubunu ekleyin, nazikçe ezerek aromaları çıkarın.
  2. Üzerine viski ve bol buz ekleyin.
  3. Sodayı ilave edin ve hafifçe karıştırın.
  4. En üste yavaşça nar suyunu dökün; bu, bardağın dibine çökecek ve “gün batımı” efekti yaratacaktır.
  5. Nane dalı veya limon dilimi ile süsleyerek servis edin.

Ferahlığın viskiyle buluştuğu an!