SANTA

SANTA Viski Kokteyli Tarifi ve Hazırlanışı

Malzemeler

  • 45 ml bourbon viski
  • 20 ml kızılcık suyu (cranberry)
  • 15 ml portakal likörü (Cointreau veya Triple Sec)
  • 10 ml akçaağaç şurubu veya bal
  • 15 ml taze limon suyu
  • Buz
  • Taze biberiye dalı veya kızılcık tanesi (süsleme için)

Hazırlanışı

  1. Shaker’a bourbon, kızılcık suyu, portakal likörü, limon suyu ve akçaağaç şurubunu ekleyin.
  2. Buz ilave edip yaklaşık 15 saniye çalkalayın.
  3. Karışımı süzerek buz dolu bir bardağa dökün.
  4. Taze biberiye ve kızılcık ile süsleyin.

Tatlı, meyvemsi ve baharatlı dokunuşlarla yılbaşı ruhunu yansıtan neşeli bir kokteyl!