GINGER BELL

GINGER BELL Viski Kokteyli Tarifi ve Hazırlanışı

Malzemeler

  • 45 ml bourbon viski

  • 20 ml zencefil likörü (örneğin Domaine de Canton)

  • 15 ml limon suyu

  • 10 ml akçaağaç şurubu veya bal şurubu

  • 60 ml zencefilli gazoz (ginger ale)

  • Buz

  • Limon dilimi veya zencefil dilimi (süsleme için)

Hazırlanışı

  1. Shaker’a viski, zencefil likörü, limon suyu ve akçaağaç şurubunu ekleyin.

  2. Buz ilave edip kısa süre çalkalayın.

  3. Karışımı buz dolu bir bardağa süzerek dökün.

  4. Üzerine zencefilli gazozu ekleyin ve hafifçe karıştırın.

  5. Limon dilimi veya taze zencefil ile süsleyin.

Baharatlı, taze ve kışa yakışır hafif tatlı bir kokteyl!