SUNSET MOJITO Viski Kokteyli Tarifi ve Hazırlanışı
Malzemeler
- 50 ml bourbon viski
- 6-8 taze nane yaprağı
- 20 ml taze limon suyu
- 20 ml şeker şurubu (veya 2 çay kaşığı toz şeker)
- 60 ml soda
- 15 ml nar suyu (sunset efekti için)
- Buz
Hazırlanışı
- Bardağa nane yapraklarını, limon suyunu ve şeker şurubunu ekleyin, nazikçe ezerek aromaları çıkarın.
- Üzerine viski ve bol buz ekleyin.
- Sodayı ilave edin ve hafifçe karıştırın.
- En üste yavaşça nar suyunu dökün; bu, bardağın dibine çökecek ve “gün batımı” efekti yaratacaktır.
- Nane dalı veya limon dilimi ile süsleyerek servis edin.
Ferahlığın viskiyle buluştuğu an!